Τα διαδραστικά προϊόντα "ScanIΤ",
θα σε ξετρελάνουν!
Με τα παρακάτω 3 απλά βήματα,
μάθε τον τρόπο που λειτουργούν.

Τρία βήματα

Αγόρασε.
Σκάναρε.
Διασκέδασε.

Τι είναι τα προϊόντα ScanΙΤ;
Όλα τα προϊόντα ScanΙΤ έχουν ενσωματωμένο ένα μοναδικό QR barcode. Αυτό δίνει τη δυνατότητα σε εσάς και σε όποιον σκανάρει τον κωδικό ScanIT με το smartphone του να ζήσει την εμπειρία του ScanIT!
Στο παρακάτω κείμενο θα βρεις πληροφορίες για τα προϊόντα ScanIT και τον τρόπο επιλογής τους ανάλογα με το περιεχόμενο που θέλεις να σε παραπέμπουν.
Στο μενού του e-Shop, στην κατηγορία "Φυλή" υπάρχουν κατηγορίες με βάση την "εμπειρία" που σου αρέσει να περιλαμβάνει ο κωδικός ScanIT.
Παράδειγμα:
Επιθυμείς να αγοράσεις ένα δώρο για εσένα, επιλέγεις από τα φίλτρα την κατηγορία "εμπειρίας" που θέλεις να βλέπεις στο προϊόν ScanIT. Επειδή έχεις χιούμορ θα ήθελες και το προϊόν ScanIT να φτιάχνει τη διάθεσή σου. Όχι όμως μόνο τη δική σου αλλά και των φίλων & γνωστών! Επιλέγεις την κατηγορία "εμπειρίας" χιούμορ και έπειτα διαλέγεις ένα ρούχο, αυτοκόλλητα, κάρτες, κάδρα και ό,τι άλλο σου αρέσει. Σε κάθε προϊόν ScanIT υπάρχει περιγραφή που σε ενημερώνει για το είδος περιεχομένου που σε παραπέμπουν οι κωδικοί ScanIT. Μη ξεχάσεις να επιλέξεις μοναδικά προϊόντα για δωράκια στους αγαπημένους σου φίλους, στο σύντροφό και την οικογένειά σου ή στους συγγενείς! Η ποικιλία είναι μεγάλη και συνέχεια εμπλουτίζεται με νέα προϊόντα. Ήρθαν για να σου αλλάξουν τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα που αγαπάς και να προσφέρουν ευχάριστες στιγμές σε εσένα και την παρέα σου.

SCANIT DIY 
Στα SCANIT DIY (Do It Yourself) ΕΣΥ ενημερώνεις το περιεχόμενο που παραπέμπει το προϊόν σου όταν το σκανάρουν με κινητό. Ενημέρωσέ το με μία από τις τέσσερις επιλογές που σου προσφέρουμε. Η ενημέρωση γίνεται από εσένα στο My.SCANIT.gr, εφόσον γίνεις χρήστης και ενεργοποιήσεις το προϊόν. Οι επιλογές που έχεις είναι "Το Δικό Μου Προφίλ", στο οποίο μπορείς να προσθέσεις Status, όνομα, τηλέφωνο, e-mail, τους λογαριασμούς σου στο Facebook, Twitter, LinkedIn και σε έναν επιλογής σου, ένα Blog, το Site σου, φωτογραφίες και ένα Youtube Video. Με τη δεύτερη επιλογή, μπορείς να εμφανίζεις ότι περιεχόμενο επιθυμείς από τη βιβλιοθήκη των ScanIT. Ακόμα αν θέλεις, μπορείς να εμφανίζεις ως τρίτη επιλογή, απευθείας ένα site επιλογής σου. Η τέταρτη επιλογή έχει τον τίτλο το "Δικό μου Μήνυμα", με την οποία μπορείς να εμφανίζεις κείμενο, όνομα, e-mail και Youtube Video ή φωτογραφία. Παρακολούθησε σχετικό Video.

PET SCANIT ταυτότητες κατοικιδίου
Σκανάροντας μία ταυτότητα PET SCANIT με το κινητό ή πληκτρολογώντας την ηλεκτρονική διεύθυνση που αναγράφει η ταυτότητα, σε υπολογιστή, σε παραπέμπει στο προφίλ του συγκεκριμένου κατοικίδιου που τη φοράει, εμφανίζοντας όλες τις χρήσιμες πληροφορίες του (ιδιαίτερα σημαντικές σε περίπτωση απώλειάς του).

Αν θέλετε να δείτε, πώς εμφανίζεται το προφίλ του κατοικιδίου σας με τις ταυτότητες PET SCANIT, πατήστε ΔΕΙΓΜΑ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟΥ. Μάθετε πώς ενημερώνεται και ανανεώνεται το ηλεκτρονικό προφίλ ΔΕΣ ΣΧΕΤΙΚΟ VIDEO . Υπάρχει η δυνατότητα για Ελληνικό και Αγγλικό προφίλ. Το προϊόν ενημερώνεται από τον χρήστη στο pet.SCANIT.gr και ανανεώνεται όσο συχνά επιθυμείτε.


Ζήσε την εμπειρία ScanIT!

Πώς "διαβάζω" τον κωδικό ScanIT;
Παρέλαβες το διαδραστικό προϊόν ScanIT και θέλεις να το "διαβάσεις". Η αποκωδικοποίηση του χρειάζεται τη "βοήθεια" της τεχνολογίας και συγκεκριμένα χρήση της συσκευής smartphone, δηλαδή του κινητού σου τηλεφώνου.
Τα περισσότερα smartphones έχουν εγκατεστημένη εφαρμογή για QR Code Reader δηλαδή πρόγραμμα που σου δίνει τη δυνατότητα να "διαβάσεις" τους κωδικούς ScanIT που βρίσκονται σε όλα τα προϊόντα. Εφόσον σκανάρεις με το smartphone τον κωδικό ScanIT στο προϊόν που αγόρασες αυτόματα η εφαρμογή του κινητού σου τηλεφώνου θα σε μεταφέρει σε περιεχόμενο με βάση την κατηγορία "εμπειρίας" που έχεις επιλέξει. Έστω ότι επέλεξες την κατηγορία "ενημέρωση" και αγόρασες μία μπλούζα με θέμα τα αθλητικά. Μόλις σκανάρεις με το smartphone σου τον κωδικό ScanIT της μπλούζας θα σε παραπέμπει σε π.χ. ένα video με αντίστοιχο περιεχόμενο. Ένα ακόμα παράδειγμα είναι το ακόλουθο. Αν αγοράσεις αυτοκόλλητα από την κατηγορία "εμπειρίας" αγάπη, μόλις σκανάρεις τον κωδικό ScanIT σε παραπέμπουν σε μία ατάκα, φωτογραφία ή video που έχει σχέση με την αγάπη και τον έρωτα.
Σε περίπτωση που το κινητό σου δεν έχει προεγκατεστημένη εφαρμογή ή χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σκανάρισμα πάτησε εδώ ή μόλις διαβάσεις και το τρίτο βήμα επέλεξε να ενημερωθείς πιο αναλυτικά στη σύνδεση με τις "χρηστικές πληροφορίες".

Ήρθε η στιγμή της διασκέδασης!
Αγόρασες το προϊόν ScanIT, σκάναρες με το smartphone τον κωδικό ScanIT και μεταφέρθηκες σε νέους κόσμους. Είναι σίγουρο θα σε ξαφνιάσει και θα σε εκπλήξει ευχάριστα αυτό που θα δεις!
Ζήσε καθημερινά στιγμές χαράς με τα βιντεάκια, τις φωτογραφίες, τη μουσική που θα ανακαλύψεις στα προϊόντα ScanIT!
Αν θέλεις εσύ να έχεις τον έλεγχο και να είσαι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού, επέλεξε ένα προϊόν ScanIT DIY και ενημέρωσέ το με το δικό σου περιεχόμενο. Ανανέωσέ το όσο συχνά επιθυμείς και άσε να το σκανάρουν.
Ακολούθησε τη νέα τάση και άσε να σε μεταφέρει το ScanIT σε χώρους έξω από την καθημερινότητα! Νοιώσε τη δύναμη της τεχνολογίας και της νέας μόδας.
Φόρεσέ το, χάρισέ το στους αγαπημένους σου, παίξε με τους φίλους σου, έλα σε επαφή με γνωστούς. Με τα μοναδικά προϊόντα ScanIT γίνε το κέντρο συζήτησης και κάνε νέες γνωριμίες! Διάλεξε κοινό θέμα για σένα και τη φίλη σου και γίνετε ένα ξεχωριστό ζευγάρι!

Μην αφήνεις τον χρόνο να περνάει, απόκτησε τώρα το δικό σου ScanIT. :)

Ένα είναι σίγουρο, θα ξεχωρίσεις!

 
 

Τι είναι το Scan IT

Βοήθεια

Προτεινόμενα Sites

 

Eλάτε σε επαφή