jtemplate.ru - free extensions for joomla
Επισκέπτη ξέρεις πως να ενημερώσεις την ευχετήρια κάρτα Scanit DIY;
Γεια σου Επισκέπτη!
0 Προϊόντα
στο καλάθι σου!

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Προστασία Δεδομένων

To παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα δημιούργησε η Scanit 4Experience A.E. και το www.scanit.gr, με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών τους. Το ηλεκτρονικό κατάστημα Scanit.gr είναι απλό και φιλικό στη χρήση του και έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένες ανάγκες του κάθε χρήστη. Προκειμένου να επιτευχθεί η δική σας καλύτερη εξυπηρέτησή, είναι σημαντικό να καταλάβετε εσείς, ο πελάτης μας, ότι χρειάζεται να μας παρέχετε συγκεκριμένες πληροφορίες/ στοιχεία που αφορούν την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας. Οι πληροφορίες αυτές, διαφυλάσσονται από εμάς. Η μέθοδος συλλογής δεδομένων από την ιστοσελίδα Scanit.gr, περιγράφονται στη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και στους επισυναπτόμενους σε αυτήν Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας που αναφέρουν αναλυτικά τη χρήση αυτών των δεδομένων από εμάς και τους όρους και προϋποθέσεις χρήσεως της παρούσας ιστοσελίδας/ ηλεκτρονικού καταστήματος. Αποκλειστικά και μόνο στα προσωπικά σας δεδομένα, που εσείς μας παρέχετε κατά τη διάρκεια των παραγγελιών σας στην παρούσα ιστοσελίδα/ ηλεκτρονικό κατάστημα, αναφέρεται η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Γενικά

Η χρήση των πληροφοριών που εκούσια έχουν δοθεί από τους χρήστες της αναφερόμενης ιστοσελίδας/ ηλεκτρονικού καταστήματος, χρησιμοποιούνται από το Scanit.gr, προκειμένου οι χρήστες του να έχουν ουσιαστική και άμεση επικοινωνία με το κατάστημα, να εξυπηρετούνται και να εκτελούνται οι παραγγελίες τους καθώς και να τους παρέχονται απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα που θέτουν. Οι πληροφορίες που συλλέγει το Scanit.gr μέσω της ιστοσελίδας έχουν ως σκοπό να διευκολύνουν στις συναλλαγές με την εταιρεία, να μετρήσουν το αριθμό επισκεψιμότητας της και να καθορίσουν τις απαιτήσεις των πελατών για περισσότερα προϊόντα. Θεωρούνται απόρρητα τα στοιχεία των χρηστών (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, κλπ.) καθώς και των συναλλαγών των χρηστών του ηλεκτρονικού καταστήματος, όπως και στις συνήθεις συναλλαγές σε εμπορικό κατάστημα. Οι χρήστες κατά την παροχή των στοιχείων τους στα πλαίσια των συναλλαγών τους όπως και με το παρόν κείμενο, θα ενημερώνονται από την Scanit 4Experience A.E. και συναινούν και αποδέχονται την επικείμενη επεξεργασία των στοιχείων αυτών προσωπικών δεδομένων, για τις ανάγκες της ομαλής και ευχερούς μεταξύ των μερών συναλλαγής, καθώς επίσης και της διαβίβασης των στοιχείων αυτών σε αποδέκτες οι οποίοι θα προσδιορίζονται συγκεκριμένα και είναι οι υπάλληλοι και προστεθέντες της εταιρείας στα πλαίσια της διεκπεραίωσης της καταρτιζόμενης σύμβασης. Επίσης και με τον παρόν γνωστοποιείται η ύπαρξη του δικαιώματος πρόσβασης και του δικαιώματος εναντίωσης του άρθρου 12 και 13 του Ν. 2472/1997

Συγκέντρωση πληροφοριών

Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας/ ηλεκτρονικού καταστήματος Scanit.gr έχει υλοποιηθεί έτσι ώστε οι χρήστες του να μπορούν να την επισκέπτονται χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύπτουν τη ταυτότητα τους εκτός και αν το επιθυμούν. Μόνο στη περίπτωση που οι χρήστες επιθυμούν να παραγγείλουν προϊόν(τα), να εγγραφούν στην ιστοσελίδα μας και/ή να στείλουν e-mail στο Scanit.gr, ζητείται από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας/ ηλεκτρονικού καταστήματος μας να μας παρέχουν με προσωπικά τους δεδομένα.

Χρήση των Πληροφοριών

Το Scanit.gr συλλέγει τέσσερις τύπους πληροφοριών σχετικά με τους χρήστες: (1) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει κατά την εγγραφή του ως πελάτης, (2) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει προκειμένου να εκτελεστεί η παραγγελία του από το Scanit.gr, (3) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει σε συμμετοχές διαγωνισμών που πραγματοποιούνται κατά καιρούς. Κατά την συμπλήρωση οποιασδήποτε φόρμας παραγγελίας στην ιστοσελίδα μας, θα σας ζητηθεί το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση, ο ταχυδρομικός κωδικός της περιοχής σας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, το τηλέφωνο σας, στοιχεία πιστωτικής κάρτας, ο τρόπος πληρωμής της παραγγελίας. Συμπληρωματικά μπορεί να σας ζητηθούν και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες, όπως στοιχεία αποστολής - παράδοσης μιας παραγγελίας, στοιχεία τιμολόγησης ή λεπτομέρειες σχετικά με προσφορά που έχετε ζητήσει. Το Scanit.gr κάνει χρήση των πληροφοριών που μας δίνετε κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής αποστολής της φόρμας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με (α.) την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας, (β.) για επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη σε κάθε αναγκαία περίπτωση, (γ.) για νέα ή εναλλακτικά προϊόντα που προσφέρονται από το Scanit.gr, (δ.) ειδικές προσφορές του Scanit.gr, (ε.) παραλαβή δώρων μετά από κλήρωση διαγωνισμού. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν θέλετε ή όχι να λαμβάνετε τέτοιου είδους επικοινωνίες από το Scanit.gr στέλνοντας το αίτημα σας μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πρόσβαση στις Πληροφορίες.

Σε κάθε τοποθέτηση παραγγελίας η διεκπεραίωσή της απαιτεί την συλλογή προσωπικών στοιχείων, για παράδοση ή δέσμευση μιας παραγγελίας. Επιπλέον η χρήση πιστωτικής κάρτας, για την χρέωση της οποίας χρειάζονται δικαιολογητικά ταυτοποίησης στοιχείων νόμιμου κατόχου για την πρώτη και μόνο φορά διασφαλίζεται σε κάθε περίπτωση. Οποιοδήποτε δικαιολογητικό και έγγραφο πιστοποιεί και δηλώνει την ταυτότητα του πελάτη παραμένει αυστηρά απόρρητο και ελέγχεται μόνο από το αρμόδιο υπεύθυνο τμήμα του Scanit.gr. Η εκ μέρους σας προσκόμιση των προσωπικών σας δεδομένων, σημαίνει ότι συναινείτε τα δεδομένα αυτά να χρησιμοποιούνται από τους υπαλλήλους του Scanit.gr για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω. Το Scanit.gr απαιτεί από τους υπαλλήλους του και τους συντηρητές της ιστοσελίδας του να παρέχουν στους χρήστες-πελάτες του το επίπεδο ασφαλείας που αναφέρεται στη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Cookies

Τα Cookies είναι μικρά αρχεία (text files), τα οποία απoστέλλονται και φυλάσσονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη, επιτρέποντας σε ιστοσελίδες όπως το Scanit.gr, να λειτουργούν απρόσκοπτα και χωρίς τεχνικές ανωμαλίες, να συλλέγονται πολλαπλές επιλογές του χρήστη, να αναγνωρίζουν τους συχνούς χρήστες, να διευκολύνουν την πρόσβαση τους σε αυτή, και για τη συλλογή δεδομένων για τη βελτίωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Τα Cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών αλλά και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Η χρήση των cookies γίνεται προκειμένου να σας παρέχουμε πληροφορίες καθώς και να διεκπεραιώνονται οι παραγγελίες σας. Σε κάθε έξοδό σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα τα cookies διαγράφονται αυτόματα. Πρέπει να γνωρίζετε ότι τα cookies είναι απόλυτα αναγκαία προκειμένου να λειτουργεί σωστά και απρόσκοπτα η ιστοσελίδα www.scanit.gr.

Διόρθωση, Τροποποίηση ή Διαγραφή Πληροφοριών

Οι χρήστες του Scanit.gr έχουν τη δυνατότητα να διορθώνουν, συμπληρώνουν, αλλάζουν ή να διαγράφουν δεδομένα και πληροφορίες που έχουν προσκομιστεί στο Scanit.gr. Σε περίπτωση που επιλέξετε να προχωρήσετε σε διαγραφή κάποιας πληροφορίας, το Scanit.gr θα ενεργήσει έτσι ώστε να διαγραφεί αυτή η πληροφορία από τα αρχεία του άμεσα. Για δική σας ασφάλεια και προστασία το Scanit.gr θα προσπαθήσει να βεβαιώσει ότι το πρόσωπο που κάνει τις αλλαγές είναι όντως το ίδιο πρόσωπο με το χρήστη. Για να έχετε πρόσβαση, να αλλάξετε ή να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα, για να αναφέρετε προβλήματα σχετικά με τη λειτουργία της ιστοσελίδας ή για να κάνετε οποιοδήποτε ερώτημα επικοινωνήστε με το Scanit.gr μέσω www.scanit.gr ή μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Έχετε επιλογή να προχωρήσετε σε αλλαγή ή διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων μέσω του σελίδας εγγραφής του Scanit.gr. Σας παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατό προκειμένου να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, αλλά η προστασία του κωδικού πρόσβασης σας στην ιστοσελίδα μας εξαρτάται και από εσάς.

Ασφάλεια συναλλαγών

Το Scanit.gr δεσμεύεται όσον αφορά στην εξασφάλιση της ακεραιότητας και της ασφάλειας των δεδομένων που συγκεντρώνει σχετικά με τους χρήστες του ηλεκτρονικού του καταστήματος. Το Scanit.gr όσον αφορά στα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες προσκομίζουν στην ιστοσελίδα του ή του παρέχουν με οποιοδήποτε άλλο μέσο (πχ. τηλεφωνικά), έχει υιοθετήσει διαδικασίες οι οποίες τα προφυλάσσουν. Αυτές οι διαδικασίες προστατεύουν τα δεδομένα των χρηστών από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη αποκάλυψη ή πρόσβαση, απώλεια ή κακή χρήση, και αλλαγή ή καταστροφή. Βοηθούν επίσης στο να πιστοποιείται ότι τα στοιχεία αυτά είναι ακριβή και χρησιμοποιούνται σωστά.

Περιοδικές Αλλαγές

Συνεχώς το Scanit.gr ενημερώνει, επεκτείνει και βελτιώνει την ιστοσελίδα του, καθώς και τα σχετικά με αυτή προϊόντα και υπηρεσίες, θα ανανεώνει και τη παρούσα πολιτική. Με σκοπό να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές στο περιεχόμενο της παρούσας πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων, σας συστήνουμε να διαβάζετε τη διαδικασία αυτή σε τακτά χρονικά διαστήματα. Τροποποίηση της πολιτικής αυτής θα υφίσταται από καιρό σε καιρό χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση προς τους χρήστες.

Αποδοχή των Διαδικασιών Προστασίας τους Απορρήτου που εφαρμόζει το Scanit.gr

Εάν χρησιμοποιείτε την παρούσα ιστοσελίδα/ ηλεκτρονικό κατάστημα αποδέχεσθε και συναινείτε με τη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καθώς επίσης και με τους όρους και τις Προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας που έχουν ανακοινωθεί μέσω αυτής.

Εγγύηση

Εκτός εάν προβλέπεται διαφορετικά, η SCANIT 4EXPERIENCE A.E. σας παρέχει εγγύηση για τα προϊόντα με το σήμα SCANIT σύμφωνα με τους ειδικότερους όρους και προϋποθέσεις που αναγράφονται στην δήλωση ΕΓΓΥΗΣΗΣ που εσωκλείεται σε κάθε συσκευασία προϊόντος με το σήμα SCANIT. Λογισμικό που δεν ανήκει στην SCANIT 4EXPERIENCE A.E. παρέχεται σύμφωνα με άδεια και εγγύηση του παρέχοντος την άδεια χρήσης του Λογισμικού ή παραπέμπει σε αυτό. Η SCANIT 4EXPERIENCE A.E. εσωκλείει στο Προϊόν την άδεια Λογισμικού που χρειάζεστε, όπου αυτό είναι απαραίτητο. Οφείλετε να συμμορφώνεστε με την άδεια αυτή. Η SCANIT 4EXPERIENCE A.E. δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για προϊόντα τρίτων (προϊόντα που δεν κατασκευάζονται ή/και συναρμολογούνται από ή για λογαριασμό της SCANIT 4EXPERIENCE A.E., και τα οποία η SCANIT 4EXPERIENCE A.E. απλά μεταπωλεί) . Για τέτοια προϊόντα θα λαμβάνετε εγγύηση απευθείας από τον κατασκευαστή ή τον παρέχοντα την άδεια χρήσης. Η SCANIT 4EXPERIENCE A.E. δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό.

Επιστροφή

 
 

Τι είναι το Scan IT

Βοήθεια

Προτεινόμενα Sites

 

Eλάτε σε επαφή